HUISARTS IN OPLEIDING (HAIO)


Wij zijn heel erg blij en trots dat we vanaf 2/10/23 Dr. Femke Debaene mogen verwelkomen als HAIO, ‘HuisArts-In-Opleiding’, in ons team. Dit in opvolging van Dr. Jeroen Preem. 

Onze huisartsenpraktijk is officieel erkend door de Federale Overheidsdienst van Volksgezondheid én aangesteld door het Interuniversitair Centrum voor HuisartsenOpleiding (ICHO) als opleidingspraktijk. 

Dr. Denaeghel treedt op als praktijkopleider. 

Een HAIO is een gediplomeerd arts (master geneeskunde) die zich drie jaar specialiseert in de huisartsgeneeskunde in een of meerdere aangestelde opleidingspraktijken.  
Dr. Preem zal bij ons blijven tot 30/09/2023.

De HAIO is betrokken bij alle activiteiten van de praktijk. Hij doet zelf consultaties, huisbezoeken en wachtdiensten. De HAIO overlegt dagelijks met de praktijkopleider. Op deze manier blijft uw huisarts permanent op de hoogte van uw situatie en wordt uw gezondheid optimaal verzorgd. 

Een HAIO werkt aan dezelfde tarieven als uw huisarts. U zal ook online een afspraak kunnen maken bij onze HAIO. 

Een opleidingspraktijk wordt voortdurend aangemoedigd om alle recente ontwikkelingen in de huisartsgeneeskunde en in opleidingstechnieken mee op te volgen. 
De aanwezigheid van een HAIO betekent dan ook vaak een garantie voor een nog betere en meer professionele dienstverlening aan alle patiënten van een huisartsenpraktijk. Met vragen/opmerkingen hierover kan u altijd bij ons terecht. 

We kijken uit naar een boeiende samenwerking met Dr. Debaene.